• Voor Bedrijven

INVESTEREN IN JE MEDEWERKERS

Coaching is booming!

Onderzoek wijst uit dat managers hulp zoeken bij dilemma’s en thema’s zoals het eigen zelfbeeld (74%), effectief communiceren (72%), stijlen van leidinggeven (55%), omgaan met conflicten (64%), valkuilen herkennen (77%), balans vinden tussen werk en privé (40%) en grenzen leren stellen (48%).

“Onderzoek van KPMG in samenwerking met de Erasmus Universiteit ‘Leiderschap & Coaching in tijden van crisis’, 2009”

Het wordt steeds meer ‘normaal’ voor managers om zich te laten coachen, maar ook de medewerkers en teams kunnen profiteren. Coaching is erg resultaatgericht, pakt direct het probleem aan en werkt samen met jou aan een oplossing.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Communicatieve vaardigheden
  • Strategie en visie uitwerken
  • Omgaan met moeilijke persoonlijkheden – conflict management
  • Stress en burn-out
  • Performance coaching
  • Loopbaanbegeleiding

Voor bedrijven in transitie kan ik een pakket aanbieden waardoor de medewerker weer goed terecht komt na ontslag of bij outplacement. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en te bepalen wat het best past bij het bedrijf.

Grote veranderingen in het bedrijf of puntjes op de i?
Maak kennis
"Marieke is een touchstone. Ze is ongelofelijk eerlijk, open en ziet alles in het perspectief van haar gesprekspartner, niet vanuit haar eigen perspectief en oordeelt nooit. Dat laat ze aan jezelf over. Een hele mooie eigenschap die bijna niemand heeft. Ze stelt altijd precies de juiste vragen zodat je ergens komt. Stelt je in de gelegenheid om jezelf antwoord te geven op vragen die je jezelf stelt, maar waar je niet bij kon komen. Ze weet daarbij met een paar simpele vragen meteen tot de kern te komen en laat je op die manier zien waar voor jou de essentie zit."
Erik SiksOndernemer

MAAK EEN AFSPRAAK

Ik coach en begeleid vooral mensen met thema’s die te maken hebben met verandering. Dit kan met de organisatie of je werk te maken hebben, maar ook met je privé leven. Mijn klanten zijn individuen, partners, collega’s en professionals.

juni 2024
ma di wo do vr za zo
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

CONTACT OPNEMEN

Gratis Intake

Tijdens deze kennismaking verkennen we de mogelijkheden, bespreken we je doelen en kijken we hoe we dit samen vorm kunnen geven.

Flexibele Agenda

Ik begrijp hoe druk je leven kan zijn. Afspraken op andere locaties of buiten kantooruren zijn geen probleem.

Volledig Vertrouwelijk

Je privacy is erg belangrijk. Alles wat we bespreken blijft tussen ons en valt onder de gedragscode voor coaches.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Iedere maand het laatste nieuws, artikelen en wist je datjes. Gewoon in je mailbox. Schrijf je nu in.
Naam
Email