• Wat zeggen mijn klanten

"De coaching van Marieke heeft mij vooral geholpen bij het aanbrengen van focus en het uitsluiten van ruis. Ik heb hiervoor ook wel gekeken naar programma's van andere coaches, maar die vond ik vaak te algemeen of teveel in groep. Ik kan Marieke aanbevelen!"
Jody van TolPsycholoog
"Marieke is een touchstone. Ze is ongelofelijk eerlijk, open en ziet alles in het perspectief van haar gesprekspartner, niet vanuit haar eigen perspectief en oordeelt nooit. Dat laat ze aan jezelf over. Een hele mooie eigenschap die bijna niemand heeft. Ze stelt altijd precies de juiste vragen zodat je ergens komt. Stelt je in de gelegenheid om jezelf antwoord te geven op vragen die je jezelf stelt, maar waar je niet bij kon komen. Ze weet daarbij met een paar simpele vragen meteen tot de kern te komen en laat je op die manier zien waar voor jou de essentie zit."
Erik SiksOndernemer
"Zo fijn een uur lang vragen beantwoorden waar ik zelf nog nooit zo diep over heb nagedacht. Marieke oordeelt niet, stelt open en eerlijke vragen en plaatst op een prettige manier een grote spiegel voor me. Haar kracht is dat ze voor 100% aanwezig is tijdens het gesprek, het draait echt volledig om mij. Het voelt vanaf het eerste gesprek heel vertrouwd. Dankjewel!"
Esther de Boer – The Body BuddyPersonal Trainer
"Door het duidelijk uitleggen heb ik meer inzicht gekregen in wat er speelt en waarom ik op dit moment zo ben/reageer. Het was echt een eye-opener. Ik heb eerder al nagedacht over een coach, maar dat is er nooit van gekomen. Ook heb ik aan mindfulness gedacht. Ik zou Marieke van harte aanbevelen!"
Gabi FaasNetwerkbeheerder
"Op voorhand had ik zelf een ander beeld van waar mijn onzekerheden vandaan kwamen. Maar Marieke heeft met haar lef en draagkracht de goede snaar geraakt. Door de goede vragen die ze stelt en het vertrouwen dat ze mij heeft gegeven, voel ik hoe ik achter mijn eigen keuzes kan blijven staan en heb ik de regie over mezelf teruggekregen. Het proces dat ik met Marieke heb doorgemaakt, ervaar ik als een positieve bijdrage in mijn vernieuwde leven. Ik ben Marieke erg dankbaar dat ze mij de handvatten heeft gegeven om persoonlijk vertrouwen hierin aan te brengen."
Afke MersmannHulpverlener
"Ik ben door toeval in contact gekomen met Marieke Bossina als coach, althans in hoeverre toeval bestaat. Door een ernstige ziekte staat op vrij jonge leeftijd mijn leven op de kop. Ik weet goed wie ik ben en wat ik wil, maar door de ziekte lijkt het alsof alles ineens anders wordt en het zekere juist onzeker wordt. Mijn doelvraag was voornamelijk gericht op personal coaching maar is tijdens het coachtraject wat verlegd naar live coaching. Dit is ook echt heel typerend voor Marieke als coach, ze durft verder te kijken en die onderwerpen aan te snijden die er echt toe doen. Ze is een zeer toegankelijk persoon en weet goed haar kennis in je hulpvraag in te passen. Ze kan goed het gezegde en de emotie, die je erbij hebt of voelt, koppelen. Hierdoor kan je zo goed mogelijk bij je eigen drijfveren komen en beslissingen nemen die je ook echt wilt nemen. Samen stel je doelen op en maak je een plan, te samen met haar gesprekken en in te zetten instrumenten weet ik zeker dat je meer bewust bent van je onbewuste processen en daarmee aan een mooie toekomst bouwt. Ze is uniek en voor mij en mijn toekomst zeer waardevol en ik denk dat ze dit voor veel meer mensen of organisaties is."
Lyandra BroekCoachee

MAAK EEN AFSPRAAK

Ik coach en begeleid vooral mensen met thema’s die te maken hebben met verandering. Dit kan met de organisatie of je werk te maken hebben, maar ook met je privé leven. Mijn klanten zijn individuen, partners, collega’s en professionals.

maart 2024
ma di wo do vr za zo
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

CONTACT OPNEMEN

Gratis Intake

Tijdens deze kennismaking verkennen we de mogelijkheden, bespreken we je doelen en kijken we hoe we dit samen vorm kunnen geven.

Flexibele Agenda

Ik begrijp hoe druk je leven kan zijn. Afspraken op andere locaties of buiten kantooruren zijn geen probleem.

Volledig Vertrouwelijk

Je privacy is erg belangrijk. Alles wat we bespreken blijft tussen ons en valt onder de gedragscode voor coaches.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Iedere maand het laatste nieuws, artikelen en wist je datjes. Gewoon in je mailbox. Schrijf je nu in.
Naam
Email