Grote veranderingen in je werk of leven

Verandering

Iedereen krijgt te maken met veranderingen, of het nu gaat om het begin van een nieuwe carriere, het starten van een eigen bedrijf, een relatie breuk of gezinsuitbreiding. Geconfronteerd worden met verandering gaat vaak gepaard met een gevoel van vastzitten, verwarring en frustratie, wat het lastiger maakt de kansen en mogelijkheden die in het verschiet liggen te kunnen zien.

Gedurende de coaching word je je meer en meer bewust van de onbewuste processen die bij jou een rol spelen, hoe je overtuigingen je beperken en hoe deze te transformeren naar overtuigingen die je behulpzaam zijn. Dan ben je in staat te achterhalen hoe je je gedrag kan veranderen om een gewenst effect te bereiken of de juiste keuze te maken.

Ook het hebben, of hebben gehad, van een ziekte kan zorgen voor ingrijpende veranderingen voor jou en je omgeving. Als coach ben ik vertrouwenspersoon en ondersteun en begeleid op het gebied van omgaan met stress, je (sociale) omgeving en het veranderde perspectief.

Samen werken we aan het aanvaarden van wat is, het herstellen van het algehele basisvertrouwen en je persoonlijk evenwicht. Soms is een enkel gesprek al voldoende om je hart te luchten of de zaken weer op rijtje te kunnen zetten.

Maak een afspraak
Comments are closed.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Iedere maand het laatste nieuws, artikelen en wist je datjes. Gewoon in je mailbox. Schrijf je nu in.
Naam
Email