Pets at Work

Nestlé is gestart met het programma Pets at Work, waarbij werknemers hun hond mee mogen nemen naar het werk. Niet je kat, want daar zijn meer mensen allergisch voor blijkt. Purina is er van overtuigd dat mens en huisdier elkaar aanvullen en dat huisdieren op de werkvloer veel gezondheidsvoordelen biedt. Pets at Work is daarom een van de 10 ‘Maatschappelijke beloften van Purina’.

Voordelen

Uit een eigen benchmarkstudie van Nestlé onder 1000 bedrijven in het Verenigd Koninkrijk bleek hoeveel profijt bedrijven hebben van huisdieren. Een huisdier op de werkvloer:

  • Zorgt voor een positieve sfeer
  • Wordt gezien als een privilege en meerwaarde
  • Helpt om nieuw talent aan te trekken

Als je denkt dat Pets at Work iets is voor jouw onderneming, dan is de Nestlé Purina Pets at Work toolkit iets voor jou. Hij staat boordevol hints, tips, plannen en gebruiksklaar materiaal om je eigen programma op te zetten. Hij bevat materiaal om meer draagkracht te creëren en aandachtspunten om hiermee te beginnen. Je kunt toolkit downloaden op www.purina.nl/petsatwork

Pets at Work is meer dan een programma, het is een filosofie waarin wij geloven. Vanuit onze ervaring met Pets at Work in meerdere landen, weten we dat het een hoop voordelen oplevert, zoals een verbeterde werksfeer, balans tussen werk en privé, verlaagd stressniveau en meer interactie tussen werknemers. -Marc Boersch, CEO bij Nestlé Nederland.

Vandaag gaan de honden weer mee naar het werk. Hier in TBB hebben we al lang begrepen dat huisdieren op de werkvloer veel voordelen en positieve effecten heeft. Katten zijn hier ook welkom, hoewel ik die hier nog niet heb gezien @TheBigBuilding

 

Comments are closed.