Vanaf de start van Ondernemer Coacht Ondernemer, in 2014, ben ik al betrokken als coach en heb veel mooie, boeiende en inspirerende trajecten mogen doen. In onze pool hebben we business coaches, financiële coaches en coaches die meer gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Ons matchteam brengt de ondernemer en coach na een uitgebreide intake bij elkaar. Voor iedere ondernemer een goede coach dus!

De juiste coach

Ondernemer Coacht Ondernemer biedt zowel startende als ervaren ondernemers in Noord-Nederland de mogelijkheid om met een collega-ondernemer te sparren. Dit gebeurt altijd één op één en in een ongedwongen sfeer. Ondernemer Coacht Ondernemer is toegankelijk voor iedere ondernemer in Noord-Nederland die behoefte heeft aan coaching. Of je nou recent gestart bent, een krachtige groei doormaakt of te maken hebt met tegenslagen: met de juiste coach krijg je meer grip op de zaak, houd je overzicht en kun je verder kijken dan de waan van de dag.

De rol van de coach is om ondernemers in de start- en groeifase van het ondernemerschap door middel van begeleiding, ondersteuning, verantwoording en aanmoediging te coachen. Coaching gaat om het ‘voorhouden van een spiegel’. De coaches lossen het probleem van de ondernemer niet op, maar hebben een begeleidende rol. Als ondernemer ga je zelf aan de slag, je vergroot je inzichten vanuit nieuwe, soms onvermoede invalshoeken.

Gun jezelf ook een goede coach!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>