• Wat kun je van mij verwachten

OVER MIJ

 

Coaches geven geen antwoorden, ze stellen goede vragen. Goede coachvragen helpen je om je eigen antwoorden te vinden. Ik coach met provocatieve compassie en daag je uit tot verandering. Mijn stijl van coachen is Provocatief en Socratisch.

Provocatief coachen verschil nogal van de traditionele vormen van coaching. Het is een mix van humor, warmte en uitdaging. Maar daarbinnen daag ik je uit, bijvoorbeeld door zwakke punten uit te vergroten, door absurde verklaringen te geven, door stereotypen te overdrijven, door non-verbaal gedrag clownesk te spiegelen, door de structuur volledig te vergeten, enzovoort. Provocatieve Coaching is voor mensen die willen veranderen en los willen komen van patronen. Het is een snelle, speelse, humorvolle, uitdagende en confronterende, maar wel respectvolle manier van coachen. Provocatief coachen kan soms confronterend zijn, maar je bent veerkrachtiger dan je denkt!

Socratische coaching zet aan tot guided discovery. Door korte kritische en scherpzinnige vragen (zonder oordeel) ga je nadenken en zelf op zoek naar ‘de waarheid’. Mijn vragen helpen je inzicht te krijgen die je verder helpen. We gaan ook gevoeligheden niet uit de weg. Het is een pragmatisch en oplossingsgerichte benadering waarmee je binnen enkele sessies vaak verbluffende resultaten boekt.
Deze vorm van coaching is ook geschikt om effectiever te worden in jouw communicatie. Door bewustwording van wat jouw gedrag oproept bij anderen, kun je je eigen gedrag inzetten om het gewenste resultaat te behalen.

Wil je meer weten?

Maak een afspraak

METHODES

Ik maak gebruik verschillende methodieken, theoretische concepten en praktische werkvormen, ieder jaar leer ik bij en breidt mijn “tool belt” zich uit. Toch is mijn perspectief voornamelijk gevormd door onderstaande technieken, methodes en visie.

GeweldlozeCommunicatie

PORTFOLIO

Ik coach en begeleid vooral mensen met thema’s die te maken hebben met verandering. Dit kan met de organisatie of je werk te maken hebben, maar ook met je privé leven. Mijn klanten zijn individuen, partners, collega’s en professionals.

Verandering

Grote veranderingen in je werk of leven

Iedereen krijgt te maken met veranderingen…

Scheiding en ouderschapsplan

De praktijk blijkt niet zo eenvoudig…

Communiceren kun je leren

Lijkt het vaak alsof niemand je hoort…

Left-Right-Brain

Stressmanagement

Geen leven zonder stress…

Transitie

Leiderschap en executive coaching

Het versterken van persoonlijk en professioneel leiderschap…

Business

Ondernemerschap

Als ondernemer sta je er vaak alleen voor…

MAAK EEN AFSPRAAK

Ik coach en begeleid vooral mensen met thema’s die te maken hebben met verandering. Dit kan met de organisatie of je werk te maken hebben, maar ook met je privé leven. Mijn klanten zijn individuen, partners, collega’s en professionals.

april 2024
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

CONTACT OPNEMEN

Gratis Intake

Tijdens deze kennismaking verkennen we de mogelijkheden, bespreken we je doelen en kijken we hoe we dit samen vorm kunnen geven.

Flexibele Agenda

Ik begrijp hoe druk je leven kan zijn. Afspraken op andere locaties of buiten kantooruren zijn geen probleem.

Volledig Vertrouwelijk

Je privacy is erg belangrijk. Alles wat we bespreken blijft tussen ons en valt onder de gedragscode voor coaches.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Iedere maand het laatste nieuws, artikelen en wist je datjes. Gewoon in je mailbox. Schrijf je nu in.
Naam
Email